Cuș-cuș cu pui

Rețetă rapidă, pentru mămici ocupate ;)

Un piept de pui tăiat fâșii se înăbușe cu o ceapă mică în ulei. Dacă ai, pune și niște ardei tăiat fâșii.

Trebuie să fiarbă cu capac, la foc mic, vreo 30-40 de min.

Apoi, o căniță de cuș-cuș se pune în apă clocotită (măcar de 4 ori apă față de cantitatea de cuș-cuș) și se fierbe maxim 5 min.

Se spală cuș-cușul, se scurge și se amestecă bine cu puiul – în cratiță sau în farfurie, după cum preferă fiecare.

Gata.

Ileana

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>