Motivare :) și noutăți

Of, vreau o motivare… am atâtea de spus..

Am fost la Cluj – am găsit o dna doctor homeopat care ne-a luat interviu așa cum îmi lua demult homeopatul meu.

Sper să ne ajute – o să începem imediat ce primesc la farmacie remediul care trebuie primele 3 zile.

Am aflat despre terapia bowen - o să facă Paul, cred că și eu, să vedem și cât costă o ședină :D

Acum încep să-i scot medicamentele – am renunțat la puful de dimineață. Am să scad și doza de zyrtec, apoi singulair-ul – îl voi reduce…

Și să vedem cum va reacționa – la ambele, la terapie și la scos medicamente și înlocuit cu remedii.

Singura mare problemă va fi ciocolata la care tb să renunțe… nu e glumă..

Ileana

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay

8 comments to Motivare :) și noutăți

 • Dragul de el, poate-i poti face tu cioco de casa, in loc de cacao, praf de roscove si ce se mai poate inlocui… Ma bucur c-ati gasit homeopat pe nevoile voastre.

 • marturisesc ca alex papa in continuare ciocolata desi este pe homeopate de atata timp. medicul mi-a spus ca menta este antidot. ca cioco este permisa ocazional, in cantitati moderate. pt noi a functionat tratamentul desi am continuat sa-i dau cioco.
  zilele astea, ce-i drept, a cam exagerat cu dulciurile, iar ipeca nu-si prea face efectul, asa ca e pe ventolin de aseara :( cred ca l-a afectat aerul conditionat cald din masina…

 • La Alex remediul ipeca e “remediul unic”? adică de tipologia lui? Eu trebuie să-i dau calcarea carbonica la Paul.
  Nu stiu ce sa zic si de mentă… eu una am folosit mult timp pasta de dinți recomandată de homeopat și m-am trezit cu carii și tartru… însă mai nou mă spăl pe dinți la distanță de măcar 3 ore de remediu – și merge.
  Dna Alecu zicea că la facultate au făcut ceva experimente pe șoricei – le dădeau remedii cu ceai de mentă – și că remediul funcționa. Acuma să-ți spun drept unele sunt chiar exagerări – de ex fără ceapa, oțet, usturoi, condimente…
  Și de cafea – dna dr Dragoș (la care mergem acum noi) zicea că afectează mai tare remediile din plante decât pe cele minerale.
  Cred că trebuie în primul rând să fie remediul adecvat – și să nu exagerăm cu aromele.

  Terapia bowen m-a impresionat – ca efecte asupra mea – tb să fac un post pe tema asta.

  Carmen – cred că ar fi f bună pt tatăl tău.

 • da, bowen ma intereseaza pt tata, dar si pt mine. merci, astept detalii.
  alex se spala rarutz pe dinti, deocamdata. iar pasta lui nu contine menta, e cu aroma de ceva fructe. oricum, restrictiile homeopatului nostru au fost practic zero, actiunea homeopatelor s-a vazut mai bine fara excesele in cioco/cacao/cereale cu cacao si in afara alimentelor solide/lichide.
  nu stiu care e remediul lui unic : ) nu mi-a spus exact care ar fi acela, cred ca i l-a dat la inceput, in prima schema, si de atunci se focuseaza pe cate ceva. la fiecare 2 luni schema se schimba, partial sau total.
  acum este inca pe detoxifiere cu plumbum metalicum, zilnic, in paralel cu antivaccinurile homeopate. si saptamanal, cate o doza centrata pe directii legate de sistemul nervos, digestiv, respirator (staphysagria, tuberculinum, carcinosinum). zilnic ia arsenicum seara si kalium bromatum dimineata. ipeca este expectorantul lui. iese mai repede din criza, ii calmeaza tusea spastica in termen ma scusrt decat fara. nici unul nu reactioneaza la fel de repede ca medicatia alopata, dar cu rabdare si perseverenta, am invatat sa am incredere ca il ajuta. poate de i-as da placebo, acum, l-ar ajuta la fel, nu stiu. dar acum am CREDINTA ca poate fi ok, in ciuda faptului ca mai are episoade cu wheezing si tuse astmatiforma. de aseara, de ex ii dau ventolin. nu reactioneaza la ipeca, si stiu de ce – to much cioco la bucuresti!!!! dar luam masuri ; )

  pup u si sanatate!!

 • Placebo ar fi dacă el ar avea o părere despre medicație – deci nu e cazul la el :)

 • ahaaa : ) no bine, el oricum crede ca-s bombonele cip : ))

 • carmen

  buna, m-ar interesa si p mine parerea&experienta ta despre antivaccinurile homeopate.Am un baietel alergic/rinita alergica & fffffffff agitat,nervos,violent.
  As incerca cu homeopatia.
  sanatate!

 • Carmen, nu am exepriență pe antivaccinuri homeopate – nici nu știu sigur ce e asta :)
  Noi avem o doamnă doctor foarte drăguță și grijulie care ne ajută de o jumătate de an. Fiecare criză în parte a fost tratată separat.
  Nu mai face crize așa cum făcea acum un an, sunt mult mai ușoare – nu prea îmi dau seama dacă e rinita sau viroză, pentru dna doctor contează simptomele. Nu mai ia decât remedii homepate de 6 luni și e foarte bine – dermatita de pe mânuță a disparut complet de mult timp (cred că din aprilie).
  S-a și liniștit mult – măcar că personalitate are din plin :D
  Pentru noi homeopatia e singura soluție :D însă trebuie să găsești medicul în care să ai încredere și care să fie empatic cu voi amândoi.
  Sănătate!

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>