Shaorma dezmățată

În shaorme să ne batem! (zău de știu cum se scrie corect, dar nici că-mi pasă…)

Ileana dragă, de când ai postat shaorma ta de vară am salivat abundent ori de câte ori deschideam topicul. Și decât să risc să bulesc și calcu ăsta, mai bine-am pus și eu de una. Adică mai multe. Tu folosești lipii mari sau mici? Eu am luat mici dar cam dădeau pe dinafară cu toată truda de-a nu pune mult pe ele. Însă trebuiau puse de toate,

și sosul de smântână cu usturoi, și cheiciapul,

și cartofii prăjiți, și cărnița de pui perpelită în wok, și verzăciunile, multe și mărunte.

Și cam atât că deja era pentru ea mai mult decât putea duce.Și deși arătau ca niște pești cu limba scoasă (peștii au limbă?), „au fost de vis” a conchis soața.

Dacă până și Carmen a ales să renunțe la prânzul pregătit de mama și foarte office a savurat-o pe o bancă în parc…

Na, poze cu Carmen nu mai am, puneți-vă pe gânduri și imaginați-vă o office lady, pe-o bancă ponosită într-un parc, savurând o shaorma. Dezmăț, ha?

D.

Later edit, să nu fiu nesi, am aruncat ieri și-o privire pe rețeta de shaormă a lui Teo, de-acolo ideea cu invelitul în folie să nu dea pe dinafară, nu sunt eu chiar așa versată.

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay

3 comments to Shaorma dezmățată

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>