Frumoase ca-n visele mele

File de poveste

15 iunie 2010

Vreau si eu margele. Bineinteles ca nu stiu de care, le-as vrea toate sa le atarn peste tot prin casa si-afara prin copaci, sa alerg, sa cant si sa dansez ca Julie Andrews si sa le presar in calea tuturor.  Mi-am dorit o pereche inainte sa te cunosc prin intermediul blogului, si acum, cu atat mai mult vreau. Simt ca ceva ce iese din mainile tale revarsa spiritualitate acolo unde se afla. Dar tu esti acolo, noi aici. Cum trimiti in Ro? Sau aduci cand vii? Nu stiu de care vreau, imi place verdele, albul, as vrea ceva ce inspira Pace si Iubire. Auriul cu negru iar ma innebuneste… sunt foarte hotarata dupa cum vezi.

28 iunie 2010

Nu stiu cat timp esti plecata la tanning , si de verifici mail-uri printre, si de nu, eu sunt aici.
Greeeeeeeeu m-am hotarat. Ma innebunesc Lumea lui Frida, Micul Print si Old Candies.
Raman la un sirag de Old Candies, visand la zile cand o sa le port si celelalte, si altele, si altele…

1 iulie 2010

Iar ma uit la margele. Sunt bolnava. Le-am descoperit pe cele cu Cipi. Azi parca nu mai am chef de cele Old Candies. Azi le-as purta pe Mundo di Frida. Sunt addicted. Margelelor tale, profiterolului, lunii asteptand pe cer soarele de dimineata, gurii de aer proaspat cand intri in padure.
Old Candies le-as purta cand imi pun masca cuminte.
Mundo di Frida cand sunt nebuna dupa viata asa cum e ea, ca azi si ieri. Cand pot doar s-o observ, sa ies cu micuta in parc, sa facem case pentru melci care nu vor sa stea in ele, sa o vad cum descopera ca te poti da pe hinta si-n picioare cu conditia sa te tii bine, sa impart inghetata cu toti copiii de la nisip.
Hi hi, daca citesti mail-ul asta deci, vreau Mundo di Frida.
Sunt nehotarata doar pentru ca le-as vrea pe toate…

1 iulie 2010

Promit ca e ultimul, dar sfarsit inseamna intodeauna un inceput, nu? Glumesc.
Am foarte mult de munca la ceva ce vroiam sa renunt, sau sa aman. Bun, si ce-mi spui mie, o sa te intrebi. Iti spun pentru ca in pauzele mici si dese/ cheia marilor succese, ma delectez cu cate-o pagina din blogul tau. Acum am dat gata ianuarie 2009 si ma intorc inapoi la treaba, pentru ca tot din randurile tale mi-am luat energia de-a nu renunta, de-a cere ajutor si de-a duce la bun sfarsit.
Si vreau margele ale mele. Margele deja facute si altele nefacute. Pentru mine/noi e foarte important 21. Pe un 21 ne-am cunoscut, pe urmatorul ne-am cunoscut ceva mai bine, pe celalalt m-a rapit din vechea mea viata si pe urmatorul ne-am casatorit. In urmatoarea vara, tot pe un 21, marele tam-tam si pe un altul mi s-a confirmat sarcina cu minunea noastra de acum, Sara. Vreau o bila cu
21 (scris) si o bila cu Sara (scris). Pe aceeasi cu Sara vreau un z mic, o alintam Zibe. Pe altele, nici una la fel cu cealalta sa fie veselie, culori, flori, fluturi, pace. Pe una Iubire. Pe una Frica. Teama care vine imbracata in zorzoane si ne intuneca. Dar doar reprezentate. Si o bila cu un bursuc. Sau mai multi. Asta e alintul nostru. Bursucii. Eu sunt Bursoaica, el e Bursucul.
Iti cer prea mult? Spune-mi si reduc pretentiile, poate sunt prea exuberanta. O sa fie povestea noastra purtata de mine in vazul lumii. Si povestea mea. Din mainile tale. O sa fie ceva superb, exact pe gustul meu. Deja le vad in mainile mele.
Multumesc si-mi cer scuze ca ti-am umplut casuta pana sa-mi dau seama ce vreau. Insa scrisul m-a ajutat.

2  iulie 2010

Yupiieeeeee! I`m waiting for a miracle … for a miracle to come…. Te imbratisez tare!

24 august 2010

Au veniiiiiiiiiiiit! Sunt splendide! Si-au adus cu ele toata energia ta si nu numai atat, zilele astea ni se intampla o gramada de lucruri interesante si frumoase. Stiu ca totul e in capul meu, dar capul meu asa a vrut sa creada, ca odata cu venirea lor, plamadite de mainile si sufletul tau, vin si restul. Le-am desfacut de nerabdare in parcul de joaca cu Sara, le-am studiat si cautat pe fiecare in parte, le-am descoperit pe rand pe cele cu tema si m-am bucurat ca un copil la vederea lui Mos Craciun. Acu ma tot uit prin dulap la ce sa le port, deja am vreo doua idei si de-abia astept sa le scot in lume. Multumesc mult de tot!

25 august 2010

Le-am scos in lume – parca iti dau raportul despre copilul tau ce s-a mutat la mine. Lumea e mai colorata cu ele la gat, e altfel.  Aseara le-am sarbatorit, cu sotul meu, pe balcon. I-am facut cunostinta si lui cu bursucii cu inimioara intre ei, cu stelele, cu 21, cu Sara alias z, cu bila black&white, le-a mangaiat cu duiosie si-a fost de acord ca sunt o minune si ca sunt talismanul nostru.

Deci unul din copiii tai a fost acceptat si apreciat de intreaga familie, o sa creasca mare, frumos, plin de pace si iubire. Eu sper sa-l revezi intr-o zi, si mai ales sa-i cunosti parintii de suflet, sa vezi cum i-a imbogatit `el` pe ei.

Povestea continua.

Poate parea fragmentata… poate vreti si randurile Lolei…. insa munca ei spune tot, don`t you think?

D.

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • Sphinn
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Google Bookmarks
  • Blogplay

2 comments to Frumoase ca-n visele mele

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>