Septembrie - din nou!

Nu ştiu cum se face dar Septembrie e special în fiecare an.

Am început şcoala în Septembrie atâţia ani la rând – ca elev, apoi profesor. De 10 ani, Septembrie ar trebui să fie doar luna murăturilor, a conservelor şi a altora care ţin de cămară – dar uite că nu e. Se schimbă culoarea la frunze şi simt, ca în fiecare an, că se schimbă ceva şi în mine.

Am rămas însărcinată cu amândoi copii în septembrie, aşa cum tot în septembrie am fost şi eu concepută – oare asta să fie? Îmi schimb pur şi simplu frunzele în fiecare toamnă şi atunci simt asta cu toata fiinţa?

Ani la rând m-am simţit aiurea de Revelion – nu reuşesc să fiu nici pe aproape atunci, la miezul nopţii, de emoţia aceea de an nou pe care o văd la alţii – cred că ceasul meu intern e setat pe toata luna Septembrie să ţină revelionul.

Şi dacă tot e început de an pentru mine :D , ce-mi doresc? Ce visez?

Păi…. să râdem mult şi foarte bine – şi foarte mulţi.

Să iubim… tot aşa – mult, foarte bine şi foarte mulţi :)

Să mă joc…. şi risc să mă repet aşa că zic pe scurt: mult, foarte bine şi foarte mulţi !

Deci… în concluzie, n-am prea crescut mare, sunt tot copil – şi dau vina şi pe copii mei (cu ei chiar că nu mai cresc mare) şi pe toţi din jurul meu care îmi dau zi de zi motive să iubesc, să râd, şi să mă joc – aici e vorba mai ales de fotograful nostru preferat – cel care aparent lipseşte mereu din poze dar se reflectă mereu în ochii noştri.

Vă doresc un Septembrie fericit şi plin de bucurii!!

Ileana

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • Sphinn
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Mixx
 • Google Bookmarks
 • Blogplay

3 comments to Septembrie – din nou!

 • Delia Verdes

  Frumos scrii, draga mea. Fa asta mai des. Nu vreau sa-ti stric placerea, dar pt. mine septembrie nu este o luna frumoasa. Poate doar natura sa ma impulsioneze, caci evenimentele neplacute care se tin lant in aceasta luna sunt in masura sa ma indispuna (incepe scoala cu zarva mare, teste initiale, planificari, consfatuiri, sedinte si altele). Tu ai toate motivele sa fii fericita acum, asa ca iti doresc sa traiesti la maxim fiecare zi din septembrie si din lunile ce vor veni. Numai bine! Delia

 • Mulţumesc Delia :)
  Sunt restantă – cu impresii din Thassos – a fost atât de frumos! – cu impresii din Maramureş (alt colţ de rai) şi de pe Transalpină. Dar sper să vină rândul lor cât mai curând!

 • Da, Septembrie are ceva. De început.
  Eu simt Decembrie mai special. Dar nu neapărat pentru Crăciun și Rev. Doar pentru că există Decembrie. Și eu și z suntem decembriste. Și ninge, și e alb, și calm, clar, Decembrie e pentru mine început.
  Delia, te înțeleg perfect. :)

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>